Situació

La Clínica del Dolor- Girona- Pain Clinic,

Localitzada a la Clínica Bofill de Girona – 

Rda Sant Antoni M Claret, 20 17002 Girona- 

En la seva àrea de consultes externes s’efectuen les visites mèdiques i en l’àrea quirúrgica o a l’Hospital de Dia es practiquen els tractaments comuns o avançat.
El dia abans serà contactat telefonicament per ajustar l'hora i recordar-li la visita

Clinica Bofill

Tractaments Comuns

Bloqueig Epidural Lumbar

4.- Bloqueig Regional endovenós amb anestèsics locals +/- guanetidina.  Indicat pels quadres de distròfia simpàtica–reflexa o Síndrome de dolor regional complexa ( solen efectuar se de 3 a 5 sessions).

 

5.- Infiltració del Nervi Supraescapular i bloqueig 3 en 1 de l'articulació gleno-humeral (espatlla) amb AL +/-CE  : Nervi que dona sensibilitat a la major part de la espatlla i que  es troba afectat freqüentment si hi ha patologia del maneguet dels rotadors o de l’articulació de l’espatlla en general.  Es solen efectuar dos sessions i el bloqueig es fa amb control Ecogràfic o Neuroestimulador.

 

6.- Infiltració de les diferents articulacions (injecció intra-articular de AL +/-CE, Ac Hialurònic)  afectades per Osteo-artrosis o artritis: Genoll, Espatlla, Maluc, Turmell, amb control ecogràfic o Rx amb contrast.

 

7.- Infiltració de diferents nervis/plexes, perifèrics cranials o no    afectats per neuropaties de diferents orígens.: Nervi Occipital, Safè, femoral-cutani, plexe braquial, lumbar, etc.

 

Bloqueig Epidural Caudal

La utilització de la fluoroscopia (un tipus de Rx portatil) o de la Ecografia son eines habituals per  tal d'aconseguir seguretat i eficacia en la practica d'alguns bloqueigs

Bloqueig Subacromial de l'Espatlla

Bloqueig dirigir per ECOGRAFIA

Bloqueig o rizolisis del Ram medial posterior a nivell Lumbar

En cas d'efectuar una Rizolisi lumbar aquests son el punts a on es provoca una elevació de la temperatura  per radiofreqüencia per tal de alterar la conducció nerviosa que arriba de les articulacions facetaries lumbars.

Mitjançan Rx o Ecografia - es pot primer fer un bloqueig anestésic i posteriorment fer la radiofreqüencia.

Punts d'aplicació de la Radiofreqüencia per la Rizolisis Lumbar