PROFESSIONALS

Som un grup de professionals dedicats al tractament del dolor amb la més moderna tecnologia i el millor estat de la tècnica ( state of Art).

Portem més de 20 anys tractan el dolor agut i crónic  dins l'ambit hospitalari Universitari i la nostra formació anestesiològica i a l'hora multidisciplinar ens faculta per portar a terme tot tipus de tècniques intervencionistes. 

 

  • El Dr. Josep Vilaplana Birba, MD - Director de la Unitat- Anestesiòleg, té una solida formació en el tractament del dolor amb estades i cursos rebuts a diferents centres:
    • Universitat de Barcelona -Hospital Clinic i Hospital de Bellvitge, Clinica Puerta de Hierro -Madrid, A la British Pain Society-Oxford Business School, Oxford (UK), Universitätsmedizin  Mannheim-Heidelberg (Ger), Danish Pain Research Center-Aarhus University Hospital (Den), Academic Medical Center- University of Amterdam (Hol), Antwerp Interventional Hands-on workshop- Antwerp  (Bel), Hospital Ambroise Paré-INSERM Paris ( Fra)

Ha estat també directament involucrat desde 1989 en les tasques de docencia de postgrau dels MIR -futurs especialistes de Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor a L'Hospital Universitari de Bellvitge i a L'Hospital Universitari de Girona Dr J Trueta.

 

Dr Josep Vilaplana Birba

PROFESSIONALS

  • El Dr Jesús Vilaplana Birba, MD -Especialista en Medicina de Familia  té una solida formació com a Metge d’Urgències amb mes de 18 a d’experiència en l’atenció del malalt amb  patología Urgent/Emergent- 

Disposa de mes de 80 cursos realitzats en aquest àmbit i diferents diplomes i cursos sobre el tractament del Dolor Agut i   Crònic, en Reumatologia i de tractament del Dolor en el Pacient Urgent.  

 

  • El Dr Jesus Vilaplana  MD  Especialista en Medicina de Familia, els atendrá a:
    • Clínica Bofill. Proactive Health. Platja D'Aro Centre Mèdic a Avda. S'Agaró amb Santiago Rusiñol, s/n 17250 Platja D'Aro
    • Clínica Bofill. Proactive Health- A Figueres Carrer Sant Llàtzer, 4, 17600 Figueres

Dr Jesús Vilaplana Birba